Projekti
Aicinām piedalīties “Kopdares” projekta atklāšanā!

Projekta atklāšana notiks 2021.gada 21.janvārī, plkst.10:00, tiešsaistē. Iepazīstināsim ar “Kopdares” projektu un aktivitātēm. Aicināsim Jelgavas un Ozolnieku novadu iedzīvotājus tajās iesaistīties. Rosināsim diskutēt un kopā radīt jaunus risinājumus sava pagasta un novada dzīves telpas pilnveidošanai. Sniegsim ieskatu par pilsoniskās izglītības un demokrātijas kultūras nepieciešamību.

Iepazīstināsim ar reāliem darītājiem Latvijā, kas rada vidi un dod impulsu notikumiem, demokrātiskas sabiedrības veidošanā, kurā ikviens no mumsvar iesaistīties, palīdzot, izsakot savu viedokli, uzklausot, diskutējot un kopā meklējot risinājumus būtiskiem jautājumiem.

Pasākumā ar pieredzes stāstiem dalīsies: Sarunu festivāla LAMPA direktore Ieva Morica, www.manabalss.lv redaktors Didzis Meļķis un www.palidzesim.lv vadītāja Ilze Skuja.

Katram pasākuma dalībniekam būs iespēja atklāt sev pilsoniskās aktivitātes tuvplānā piedaloties: līdzdalības, labdarības un komunikācijas meistarklasēs. Kopā ar dažādu iedzīvotāju grupu pārstāvjiem diskutēsim kā stiprināt “Kopdari” Jelgavas un Ozolnieku novados.

Pasākuma programma un pieteikšanās anketa “Kopdares” mājas lapā.

Uz tikšanos Kopdarē!

Biedrības Lauku partnerība “Lielupe” komanda

Projektu “Līdzdalības un pilsoniskās aktivitātes paaugstināšana Jelgavas un Ozolnieku novados” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.