Projekti Novada ziņas
Aicinām pieteikties jauniešu – meiteņu diennakts nometnei

ESF projekta “Slimību profilakses un Veselības veicināšanas pasākumi Jelgavas novadā”, Nr. 9.2.4.2/16/I/033 ietvaros tiek organizēta nometne 13-18 gadus vecām jaunietēm. Nometne notiks no 23.līdz 25.augustam viesu namā “Vijas”, Zaļenieku pagastā, Jelgavas novadā.

Nometne jaunietēm plānota sevis izzināšanai un pašapziņas veidošanai, savu emociju apzināšanai un pozitīvai izpaušanai, savu talantu un dzīves mērķu atklāšanai.

Nometnē plānotas radoša/ personību attīstoša rakstura un fiziskās aktivitātes, nodarbības ar psihologu, uztura speciālistu, kosmetologu, stilistu. Neizpaliks arī meiteņu sarunas par sajūtām, sapņiem un mērķiem.

Pieteikties nometnei aicinām, aizpildot pieteikuma anketu.

Nometnē var piedalīties dalībnieki, kuri ir vakcinēti, COVID-19 izslimojuši vai kuriem pēdējo 48 stundu laikā pirms nometnes sākuma ir veikts SARS-CoV-2 vīrusa RNS noteikšanas tests un tas ir negatīvs.

Dalībnieku likumiskie pārstāvji/vecāki, kuru bērni tiks uzņemti dalībai nometnē un kuri būs noslēguši līgumu ar nometnes organizētāju, tiks informēti par iespējām veikt SARS-CoV-2 vīrusa RNS noteikšanas testu. Testu būs iespējams veikt valsts apmaksātās analīžu kvotas ietvarā.

Vairāk informācijas par nometni var iegūt zvanot vai rakstot Jelgavas novada pašvaldības veselības veicināšanas koordinētājai Dacei Mauliņai - tālrunis +371 25627518 (darba laikā), e-pasts dace.maulina@jelgavasnovads.lv.

Foto: Pexels.com