Projekti Novada ziņas
Turpinās nodarbības “Svaru zāles ABC”

ESF projekta “Slimību profilakses un Veselības veicināšanas pasākumi Jelgavas novadā”, Nr. 9.2.4.2/16/I/033 ietvaros aicinām jauniešus un pieaugušos uz nodarbībām trenažieru/svaru zālēs. Treneris iepazīstinās ar trenažieru iedalījumu, apmācīs tos lietot, demonstrēs vingrinājumu tehnisko izpildījumu,  sniegs informāciju par treniņa struktūru, kā rezultātā dalībnieki varēs uzlabot savas praktiskās iemaņas, lai darbošanās zālē būtu veselīgāka un rezultāts - efektīvāks.

Treniņus vadīs diplomēts sporta speciālists – Andrejs Šimko. Nodarbības ilgums - 60 minūtes. Vietu skaits ierobežots, tādēļ lūgums pieteikties savlaicīgi!

Norises vieta

Adrese

Treneris

Datums

Laiks

Līvbērzes pagasts

Jelgavas iela 19, Līvbērze

Andrejs Šimko, tel.26380029

02.05., 06.05.

18:00

Nodarbības turpināsies arī Jaunsvirlaukas pagastā (Staļģenē), Līvbērzes pagastā, Zaļenieku pagastā, kā arī Glūdas pagastā. Aicinām sekot līdz informācijai.

Vairāk informācijas par pasākumu var iegūt zvanot vai rakstot Jelgavas novada pašvaldības veselības veicināšanas koordinētājai Dacei Mauliņai - tālrunis +371 29185381 (darba laikā), e-pasts:  dace.maulina@jelgavasnovads.lv.

Foto: pixabay.com