Projekti
Pieredzes brauciens pie Pierīgas partnerības topošiem un esošiem sociālajiem uzņēmējiem

30. oktobrī LEADER sadarbības projekta „Veiksmīgs sociālais uzņēmējs lauku teritorijā” ietvaros tiek organizēts pieredzes apmaiņas brauciens pie topošiem un esošiem sociālajiem uzņēmējiem un organizācijām, kas sniedz sociālos pakalpojumus Mārupes, Babītes un Olaines novados.

“Veiksmīgas, sevi pierādījušas organizācijas, kas jau šobrīd sniedz pakalpojumus ar ievērojamu sociālā ietekmi”, tā izvēlētos objektus raksturo biedrības “Pierīgas partnerība” administratīvā vadītāja Alīna Lukjanceva.

Brauciena laikā tiks iepazītas tādas organizācijās kā “Olaines amatniecības un Mākslas centrs”, Olaines cietuma “Atkarīgo centrs”, sociālās rehabilitācijas centrs “Ratnieki”, uzņēmēji – “Biznesa vēstniecība”, SIA “Lāči”, SIA “Drošas braukšanas skola”, kā arī mentora vadībā tiks iepazīta to darbība, analizētas sociālās uzņēmējdarbības idejas un iespējas to attīstībai. Pasākuma rezultātā ieguvēji būs visi – gan organizācijas un uzņēmēji, kurus apmeklēsim, gan pieredzes brauciena dalībnieki, jo pasākums plānots kā abpusēja sadarbība, domu apmaiņa, ideju definēšana un attīstīšana.

Pasākums ir bez maksas.

Priekšroka tiks dota interesentiem no LEADER sadarbības projektā “Veiksmīgs sociālais uzņēmējs lauku teritorijā” iesaistīto vietējo rīcības grupu (biedrības "Partnerība Daugavkrasts", "Pierīgas partnerība", "Darīsim paši!", "Lauku partnerība Lielupe" un "SATEKA") teritorijām - Alsungas, Babītes, Gulbenes, Jelgavas, Ķekavas, Kuldīgas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku un Skrundas novadiem, tomēr pieteikt savu dalību braucienā aicinām arī citu novadu interesentus.

Lai pieteiktu savu dalību pasākumā, līdz 15.oktobrim jāaizpilda šī pieteikuma anketa.

Vairāk informācijas lasi: www.daugavkrasts.lv, www.perigaspartneriba.lv, Facebook lapā un pārējo projekta partneru mājas lapās un FB lapās.

Projekts „Veiksmīgs sociālais uzņēmējs lauku teritorijā”, projekta Nr.19-00-A019.332-000009, tiek īstenots Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros.

Pieredzes brauciens notiks, izvērtējot epidemoloģisko situāciju valstī un ievērojot visus pulcēšanās noteikumus. Pastāv iespēja, ka pasākums var tikt pārcelts.