Projekti
Aicina pieteikties māksliniekus kūdras skulptūru izgatavošanai

Lauku partnerība „Lielupe” sadarbībā ar Jelgavas un Ozolnieku novadu pašvaldībām aicina  interesentus ar pieredzi mākslas darbu radīšanā pieteikties kūdras skulptūru izgatavošanai. Radīties darbi tiks izstādīti Jelgavas novada svētkos 2019.gada 18.maijā.

Vai zini, kas ir kūdra? Protams, atbildi zina katrs – tas ir dabas resurss, ko izmantojam dārzkopībā! Bet vai zini, ka kūdru var izmantot arī mākslā un izgatavot no tā kūdras skulptūru?

Ja Tev tuva māksla un radoša darbošanās, ja esi ar pieredzi jebkādu mākslas darbu radīšanā un vēlies izmēģināt savā darbībā jaunu materiālu, tad meklējam tieši TEVI!!!

  • KUR: Elejas muižas parkā Jelgavas novadā
  • KAD: 2019.gada 17.maijā, no pl. 10
  • KO MĒS PIEDĀVĀJAM: izgatavot kūdras skulptūru, kas tiks izstādīta Jelgavas novada svētkos 2019.gada 18.maijā. Nodrošināsim visus instrumentus un kūdras materiālu. Būs arī pusdienas un vakariņas!

Lai pieteiktos, sūti īsu informāciju par sevi, lai varam izvērtēt Tavu pieredzi un vēlmi iesaistīties aktivitātē! Tavu pieteikumu gaidām līdz 2019.gada 23.aprīlim uz e-pastu: lielupe@partneribalielupe.lv

 

Pasākums organizēts ELFLA Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšprogrammas „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekta „Lauku māksla – Rural Art (He-A.R.T)”, Nr. 18-00-A019.333-000005 ietvaros.

attels