Izglītība Jaunatne
Aicinām jauniešus iepazīt uzņēmējdarbības un IT jomas, piedaloties atraktīvās vasaras nometnēs!

Biedrība Lauku partnerība “Lielupe” piedāvā jauniešiem vecumā no 12-18 gadiem Jelgavas un Ozolnieku novados piedalīties divās nometnēs.

Nometne "Tavs hobijs-Tavs potenciālais uzņēmums"

Nometnē jaunieši uzzinās par to, kā no idejas radīt produktu un pakalpojumu. Kā savu talantu, vai hobiju pārvērst par uzņēmējdarbību. Praktiskos uzdevumos (Pop-up festivāla organizēšana, suvenīru veidošana novadam) apzināsies savas stiprās puses un talantus, kas būs noderīgi realizējot savas uzņēmējdarbības ieceres nākotnē.

Norises vieta: Viesu nams “Laguna House”, Ezerkrasta iela 17, Sunīši, Garkalnes novads

Nometnes norises laiki:

  • 02.08. - 05.08. 2021.
  • 09.08. - 12.08.2021.

Nometni īsteno: Biedrība “Aktīvi vecāki Ropažu novadam”

Nometne "100%IT"

Nometnē jaunieši iegūs izpratni par IT profesiju praktisko pusi, uzsvaru liekot uz praktisko darbošanos un profesiju iepazīšanu ar darba vides pārstāvju meistarklasēm, lekcijām un diskusijām. Tiks dota iespēju iepazīt darba un ražošanas procesus klātienē.

Norises vieta: Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskola, Jelgavas iela 7, Zaļenieki, Zaļenieku pag., Jelgavas novads

Nometnes norises laiki:

  • 05.08. – 08. 08. 2021.
  • 10.08. – 13. 08. 2021.

Nometni īsteno: Biedrības “ideA”

Dalība nometnēs ir bez maksas. Transports uz/no nometnēm jānodrošina vecākiem!

Katra nometne notiks divās grupās, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus, katrā nometnē pulcējot ne vairāk kā 20 dalībniekus.

Pieteikšanās nometnēm līdz 18.jūnijam!!!

Nometnes tiek organizētas ELFLA pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekta “Karjeras izglītība – atbildība par savu un valsts nākotni”, Nr.19-00-A019.333-000003 ietvaros.

Projektu īsteno lauku partnerības: “Partnerība Laukiem un jūrai”, “Ropažu Garkalnes partnerība”, “Lauku partnerību Lielupe” un Somijas partnerība“Suupohja”.