Sociālā joma Novada ziņas
Tēvu dienu gaidot, aicinām tēvus ar dēliem doties kopīgā pārgājienā

ESF projekta “Slimību profilakses un Veselības veicināšanas pasākumi Jelgavas novadā”, Nr. 9.2.4.2/16/I/033 ietvaros 4.septembrī aicinām tēvus ar dēliem doties piedzīvojumu pārgājienā.

Pārgājiens plānots, lai dotu iespēju tēviem ar dēliem kopīgi pavadīt laiku, nodarbojoties ar fiziskajām aktivitātēm un stiprinot tēva un dēla attiecības, gūstot pozitīvas emocijas, kopīgi pārvarot dažādus izaicinājumus un pildot interesantus uzdevumus.

Pasākums notiks no 11.00 līdz 18.00 “Tīsu bāzē” (poligonā) Jelgavas novada Lielplatones pagastā.

10 km garajā pārgājienā dalībniekus gaida uzdevumi, kas vērsti uz izdzīvošanas pamatiemaņu pielietošanu, darba komandā un sadarbības, uzticības, savstarpējās paļāvības un atbalsta veidošanu. Pirms pārgājiena tiks nodrošināta instruktāža, kā arī vērtīga informācija par to kā praktiskāk sagatavoties pārgājieniem, par orientēšanos apvidū ar karti un kompasu un izdzīvošanas pamatprincipiem.

Pārgājiena laikā dalībnieki tiks nodrošināti ar dzeramo ūdeni un varēs baudīt ēdienu no lauka virtuves. Pārgājienam gatavojoties, lūdzam padomāt par ērtu, laikapstākļiem un mežainam apvidum piemērotu apģērbu.  

Pasākumam aicinām pieteikties 20 tēvus ar saviem dēliem vecumā no 8 līdz 14 gadiem. Pieteikšanās anketa 

Vairāk informācijas par pasākumu var iegūt zvanot vai rakstot: