Projekti
Seniori gūst zināšanas veselības veicināšanai semināros un praktiskos pasākumos

Nodibinājuma „Fonds „Ziedot.lv”” un AS „Latvijas valsts meži” ziedojuma sociālā atbalsta projekta  „Sociālās palīdzības sniegšana” ietvaros no marta līdz augustam Jelgavas novada senioriem tiek organizēti semināri un praktiskas nodarbības speciālistu vadībā.

Pasākumu norises vietas katru reizi tiek mainītas. Jau notikuši četri semināri un četras praktiskās nodarbības dažādos pagastos. Seniorus izglītojuši tādi savas jomas speciālisti kā Ruta Kļaviņa, Inese Ziņģīte, dakteris Ainis Dzalbs, fizioterapeite Liene Bričko.

Savukārt pirmdien, 11. maijā, pl.10.00 pašvaldības administrācijas ēkas Lielajā zālē seniorus uzrunās dziednieks Oskars Peipiņš un 26.maijā pl.10.00 – psiholoģe Dace Reinfelde par tēmu „Cilvēka  gara  možums, tā  saglabāšanas  un  uzturēšanas  iespējas”.

Vasarā par tradīciju kļuvusi sporta diena senioriem, šogad ar saukli „Kopā mēs varam!” tā notiks 10. jūlijā.
Projekta „Sociālās palīdzības sniegšana” (projekta nr. 7.5/LVM/15/180)  mērķis ir stiprināt senioru biedrības aktīvo darbību Jelgavas novadā, organizējot pensijas vecuma cilvēkiem izglītojošu un veselību veicinošu pasākumu kopumu aktīvam dzīvesveidam.  Rīkotās aktivitātes, lai arī koncentrētas uz senioriem kā mērķa grupu, pieejamas ikvienam interesentam.