Statuss:
Noslēdzies
  • Projekta Nr. 21/1-14.2/K 3
  • Projekta ieviešanas laiks: 10.05.2021. –15.12. 2021.             
  • Projekta mērķis: veicināt lasīšanas kultūras vērtību saglabāšanu, popularizēšanu, attīstību un pieejamību lauku teritorijās, organizējot Jelgavas novada Grāmatu svētkus.
attels1

Projekta kopējās izmaksas: 1310 EUR, tas ir 100% ZPR, LVM, VKKF finansējums.

  1. Veicināt lasīšanas kultūras vērtību saglabāšanu, popularizēšanu, attīstību un pieejamību Jelgavas novadā.

  2. Noorganizēt tikšanos ar grāmatu autoriem un muzikāli -literāru priekšnesumu Jelgavas novada Grāmatu svētku ietvaros.

  3. Nodrošināt projekta aktivitāšu publicitāti

  1. Veicināta lasīšanas kultūras vērtību saglabāšana, popularizēšana, attīstība un pieejamība Jelgavas novadā, noorganizējot Jelgavas novada Grāmatu svētkus.

  2. Noorganizētas tikšanās ar 4 grāmatu autoriem un muzikāli-literārs priekšnesums, kurā uzstāsies Jauno aktieru apvienība (Jaunā Rīgas teātra studija) 3 cilvēku sastāvā, Jelgavas novada Grāmatu svētku ietvaros 2021. gada 9. oktobrī Zaļenieku pagasta Zaļenieku kultūras namā.

Projekta aktivitāšu organizēšana tiks piemērota un pielāgota uz to laiku valstī noteiktās ārkārtas situācijas ieviestajām izmaiņām/situācijai, paredzot vairākus īstenošanas variantus: 1) Grāmatu svētki visiem interesentiem vienā vietā- Zaļenieku kultūras namā; 2) Tikšanās ar grāmatu autoriem pagastu bibliotēkās/kultūras/tautas namos; 3) Tikšanās ar grāmatu autoriem Zoom platformā.

  1. Nodrošināta projekta aktivitāšu publicitāte, ievietojot informāciju Jelgavas novada pašvaldības mājas lapā www.jelgavasnovads.lv, Valsts Kultūrkapitāla fonda mājas lapā www.kkf.lv. sadaļā- pasākumi, sociālajā tīklā www.facebook.com, kā arī veidojot pasākuma afišu tiks nodrošināta norāde un logo, ka VKKF, ZPR un AS Latvijas Valsts meži ir Projekta atbalstītāji.

Projekta vadītāja:

Ella Popesko

Kultūras, sporta un NVO projektu vadītāja
ella.popesko [at] jelgavasnovads.lv